Тимошенко поскаржилася на радіацію

 Лікарняну палату, де зараз утримується засуджена екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, фахівці перевірять на радіацію. Про це повідомили представники Державної пенітенціарної служби України. Повідомляється, що подібні заходи будуть зроблені тюремниками у зв’язку із заявами Юлії Тимошенко про спробу її опромінити.

 Представники пенітенціарної служби вже назвали звинувачення Юлії Тимошенко повним абсурдом. У ДПтСУ заявили, що «по-перше, радіаційний фон в приміщеннях лікарні вже неодноразово перевірявся, а по-друге, ЦКБ – це медичний заклад, в якому на стаціонарному лікуванні на постійній основі, крім засудженої Юлії Тимошенко, перебувають ще сотні людей, і перевірки не тільки радіаційного фону, але й інші, наприклад, – санітарно – епідеміологічні, здійснюються тут постійно».

 Зважаючи на специфічності поведінки Юлії Тимошенко, заявили в ДПтСУ, яка раніше неодноразово робила провокаційні заяви, було прийнято рішення про організацію позапланової перевірки радіаційного фону в даному медичному закладі. Нагадаємо, що раніше Тимошенко зажадала перевірити її косметику на вміст миш’яку. Свою вимогу екс-прем’єр направила керівництву Качанівської колонії і керівництву лікарні .

Related Post

 Очікується, що перевірка на радіацію в лікарні буде проведена вже сьогодні.

 Крім того, представники ДПтСУ розцінили заяви Юлії Тимошенко як спробу влаштувати провокацію.

 Нагадаємо, що 11 жовтня 2011 Печерський районний суд м. Києва засудив Юлію Тимошенко до 7-ми років позбавлення волі за перевищення службових повноважень під час підписання газових угод з Росією (2009 рік) . Зараз екс – прем’єр відбуває своє покарання в Качанівській виправній колонії, проте з травня минулого року Тимошенко перебуває на лікуванні в лікарні.

 За матеріалами: zn.ua

Leave a Comment