fbpx
Політика

Попов хоче підвищити вартість проїзду в громадському транспорті

 Лідер Європейської партії України, депутат парламентської фракції «Батьківщина» Микола Катеринчук стверджує, що голова КМДА Олександр Попов хоче збільшити вартість проїзду в громадському транспорті. При цьому він звернув увагу на те, що коли журналісти зачіпають цю тему, то Попов намагається ухилитися від відповіді, ховаючись за формулюваннями про « розрахунки» та « ціноутворення» .

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

Як нагадав Катеринчук, чиновники вже давно ведуть розмови про подорожчання транспорту, посилаючись на те, що київський метрополітен і так є одним з найдешевших в Європі.

«Це правда, але люди в Україні є і одними з найбідніших у Європі – завдяки невтомній роботі чиновників над "покращенням"», – написав депутат у Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За словами Катеринчука, зараз метрополітен непогано заробляє на рекламі і, на його думку, виручених коштів з головою б вистачило на розвиток і модернізацію цього виду транспорту.

«Якби гроші від реклами надходили до бюджету, а не осідали в кишенях тих же чиновників через підставні фірми», – уточнив він.

Читайте також: