fbpx
Право

Навальний має намір відправити до суду “вантажівку скарг”

 Опозиціонер Олексій Навальний, який посів на минулих в ці вихідні виборах московського мера друге місце, підготував заяви до судів з вимогою скасувати підсумки голосування. Йдеться про скарги, що надійшли з 951 виборчої дільниці. За словами Навального, сумарний обсяг заяв громадян становить не менше 50 000 сторінок, тому йому доведеться доставляти скарги до суду на вантажівці.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Крім заяв москвичів, Олексій Навальний склав загальну петицію, суть якої зводиться до вимоги скасувати підсумки виборів в цілому. Опозиціонер впевнений, що люди, які голосували на дому, опинилися під тиском працівників соціальних служб, тому віддали свої голоси за Сергія Собяніна. Якщо не враховувати ці голоси, то «без них відсоток Собяніна – 49,47», написав Навальний у своєму Twitter.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Також опозиційний кандидат вказав на те, що напередодні виборів пенсіонерам роздавали продуктові набори, і крім того, «міські ЗМІ незаконно агітували за Собяніна». Зокрема, газета «Вечірня Москва» мільйонними тиражами «бомбила всі останні дні», підкреслив Навальний.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: