fbpx
Шоу-бізнес

Микола Цискарідзе та Микола Басков спровокували гей-скандал

  Знаменитий російський співак Микола Басков вже не один раз потрапляв під шквал критики через різні знімки, які він з деякою періодичністю публікує у своєму блозі.

Баскова багато хто вже досить давно підозрює у нетрадиційній орієнтації, а за словами антифанатів, він безуспішно намагається приховувати її за бурхливими романами з популярними жінками і пристрасними поцілунками.

Цього разу Микола Басков опинився у центрі гей-скандалу через фотографію, на якій він ніжно притискається до щоки знаменитого танцівника Миколи Цискарідзе. До слова, сексуальна орієнтація останнього теж час від часу викликає ряд підозр і розмов.

Коментарі до даного знімку від тих, хто впевнений у тому, що обидва Миколи належать до представників секс -меншин, посипалися негайно. «Поцілуй Колю в пачку!», «Любов як сон…», – і багато іншого.

Однак, на щастя, знайшлися і ті, які стали на захист зірок. «Два талановитих артисти», «Вже і сфотографуватися поряд не можна, відразу починають геями обзивати. Нібито самі поруч із чоловіками ніколи не фотографувалися», – почали писати захисники Цискарідзе та Баскова.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: