fbpx
Шоу-бізнес

Катя Осадча розповіла про свого коханого чоловікові

 Популярна телеведуча Катя Осадча, яка бере інтерв’ю у знаменитостей, вивідуючи подробиці їхнього особистого життя, сама розповіла про те, що у неї є коханий чоловік.

Напередодні свого 30-річчя відома телеведуча Катя Осадча відкрила завісу таємниці про своє особисте життя. Цікаво, що Катя завжди ретельно приховувала подробиці свого особистого життя, намагаючись відмовчуватися.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Проте в одному відвертому інтерв’ю Катя Осадча все ж зізналася, що у неї є коханий чоловік. Зірка програми «Світське життя» повідала про те, що вона зовсім не проти показати свого коханого Україні, проте він сам проти публічності і не бажає пильної уваги до своєї персони.

Також з’ясувалося, що Катерина Осадча не поспішає виходити заміж, а через напружений робочий графік вона навіть не живе під одним дахом зі своїм коханим чоловіком .

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що Катя Осадча – українська журналістка, телеведуча телепередачі «Світське життя». Також Осадча відома українцям як персонаж «Катерина Острящая» у сатиричному мультсеріалі «Казкова Русь».

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: