fbpx
Шоу-бізнес

Ештона Кутчера і Демі Мур помітили разом

  Протягом останніх двох років відносини між двома голлівудськими зірками, подружжям Демі Мур і Ештоном Кутчером були більш ніж натягнуті. І ось поки ще законні чоловік і дружина, нарешті, налагодили свої непрості стосунки.

Буквально днями західні папараці помітили Демі та Ештона в аеропорту міста Лос -Анджелес, де актори вперше після розлучення з’явилися разом. При всьому цьому Мур і Кутчер трималися дружелюбно.

Згідно з повідомленнями західних ЗМІ, Ештон Кутчер і Демі Мур були запрошені на конференцію щодо сучасних інтернет-технологій в Сан-Хосе. Саме звідти актори повернулися разом, одним рейсом. Демі та Ештон вийшли з літака пліч-о-пліч, при всьому цьому вони про щось жваво розмовляли. Побачивши журналістів і фотографів, актори закінчили розмову, розійшовшись у різні сторони.

Нагадуємо, що загальний статок пари становить 285 мільйонів доларів, проте на рахунках Мур лежить набагато більше грошей, ніж на рахунках Кутчера. Незважаючи на це, актриса при розлученні зажадала від колишнього чоловіка кругленьку суму. Також актриса бажає, щоб Ештон допоміг їй доробити ремонт у квартирі в Нью – Йорку.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: