Головний тренер збірної Чехії покинув свій пост

 Наставник чеської збірної з футболу Міхал Білек прийняв рішення залишити свій пост. За повідомленням офіційного сайту УЄФА , 48- річний фахівець подав у відставку відразу після поразки збірної Чехії у матчі з Італією. Зазначимо, що після програшу італійцям у чеської збірної не залишилося жодних шансів потрапити на чемпіонат світу 2014, який пройде в Бразилії.

За словами Білека, він не зміг впоратися з поставленим завданням, отже – йому потрібно піти. Виконувати обов’язки головного тренера Чехії в останніх двох матчах відбіркового циклу буде один з асистентів Білека.

Нагадаємо, що матч між збірними Італії та Чехії пройшов вчора, 10 вересня, в Італії. В ході зустрічі збірна Чехії вела в рахунку, проте втримати переможний результат команді так і не вдалося. В результаті чеська збірна поступилася з рахунком 1:2. На даний момент Чехія посідає четверте місце в групі, маючи в своєму активі 9 очок після восьми матчів. Зазначимо, що лідером групи є італійці, які вже достроково забезпечили собі путівку на майбутній чемпіонат світу в Бразилії.

Related Post

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment