fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Трапаттоні залишив посаду головного тренера Ірландії

 У футбольній асоціації Ірландії підтвердили інформацію про те, що італійський фахівець Джованні Трапаттоні залишив пост тренера національної збірної.

 Зазначимо, що 74 – х річний тренер і його помічник Марко Тарделлі покинули збірну Ірландії за взаємною згодою з представниками ФАІ після вчорашнього матчу. Нагадаємо, що у вівторок Ірландія програла Австрії з рахунком 0:1. Як підсумок, Ірландія втратила всі надії на потрапляння у фінальну частину чемпіонату світу -2014.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Я хочу подякувати всім в Ірландії, хто підтримував нас протягом всього часу. Ми залишаємо цю країну з важким серцем, розуміючи розчарування всіх ірландських уболівальників. Я дуже хотів би подякувати Джону Делані та іншим членам ФАІ за їх дружбу і підтримку за останні п’ять з половиною років. Мені було дуже приємно опрацювати з ними. Я бажаю їм всього найкращого», – сказано у зверненні Трапаттоні.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Своєю чергою, ФАІ також подякувала Джованні Трапаттоні і Марко Тарделлі «за останні п’ять з половиною років». Відзначається, що завдяки роботі тренерів, Ірландія вперше за десять років потрапила на великий турнір.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: