fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Порівнювати Лемпарда і Степаненка поки зарано», – Сергій Морозов

 Іменитий український тренер Сергій Морозов, який встиг раніше попрацювати в кількох українських і російських командах елітного дивізіону, поділився думкою про шанси збірної України поїхати в Бразилію.

 «Що стосується перспектив – я реаліст. Плей-офф у наших можливостях», – заявив Морозов.

 За його словами, навіть якщо Україна зіграє внічию з Польщею і набере в двох матчах лише чотири очки, то все одно «жовто-сині» в підсумку займуть друге місце у відбірковій групі Н. Крім того, Сергій Морозов вважає, що не потрібно «озиратися на результат матчу Англія – ​​Чорногорія», – Україні потрібно самій домагатися результату.

 «От якщо ми програємо Польщі, тоді так, доведеться рахувати варіанти. А так, в України зараз є як мінімум друге місце», – упевнений тренер.

 Враховуючи той факт, скільки очок Україна втратила на старті відбірного циклу минулої осені, то зараз збірна показала максимально можливий результат. На думку експерта, сталося це завдяки тренерському штабу збірної України на чолі з Михайлом Фоменком.

 «Тренери домоглися максимального результату, виходячи з тих ресурсів, які є у збірної на даний момент», – додав Сергій Морозов.

 «Нехай нікому не в образу буде сказано, але, наприклад, якщо зараз порівнювати Лемпарда і Степаненка – то поки рівень абсолютно різний, порівнювати їх зарано», – додав тренер.

 Теж саме, упевнений Морозов, можна сказати і щодо решти позицій. Незважаючи на це, зараз Україна показує відмінні результати.

 Вчорашній матч Україна – Англія прокоментував в Англії Андрій Канчельскіс. На думку іменитого футболіста, вчора обидві збірні показали добротну і хорошу гру.

 «Шкода, звичайно, що Україна не виграла. Шанси у неї були. Результат 0:0, на мій погляд, більше на руку Англії. Це підтверджує і той факт, як англійці проводили заміни», – підсумував Канчельскіс .

 За матеріалами: unian.net , vesti.ua

Читайте також: