fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Важко сказати, що Фоменко задоволений», – Федецький

 Захисник національної збірної України Артем Федецький поділився своїми враженнями від нічийного результату в матчі проти Англії.

 На думку Федецького, Україні вдалося досить непогано зіграти в обороні, нейтралізувавши всіх атакуючих гравців англійської збірної. Звичайно, додав Федецький, в України у вчорашньому матчі були моменти, але десь підвела реалізація. Всі чудово знали, що сьогоднішня перемога може наблизити Україну до поїздки на чемпіонат світу-2014 у Бразилії.

 «Нічого, будемо працювати далі!», – додав Артем Федецький.

 На питання про те, що Михайло Фоменко сказав команді після матчу, захисник відповів: «Сказав, що у нас були моменти, тому з Англією можна було вирвати й перемогу. Звичайно ж, важко сказати, що Фоменко задоволений, але й не засмучений сильно».

 На думку Федецького, нічийний результат із збірною Англії цілком закономірний. Після матчу головний тренер подякував команді за самовіддачу і побажав всім удачі у клубних справах.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Матч Україна – Англія прокоментував і хавбек «синьо-жовтих» Руслан Ротань.

 «Хотілося перемогти! Але Англія – це дуже непроста команда, тому ми прекрасно розуміли, з ким грали. Нам належить зіграти ще дві важливі гри попереду», – розповів Ротань.

 За його словами, у другому таймі у України були моменти, було дуже багато боротьби, на полі було «велике загострення пристрастей».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Я сам ще від гри не відійшов!», – стверджує Ротань.

 На питання про те, чому не зіграв, Руслан Ротань відповів: «Сенсу не було виходити, тому що я ще не готовий функціонально. Звичайно ж, якщо потрібно було б вийти, то я б вийшов. Правда, всю гру точно не витримав би. Та й головний тренер вирішив сьогодні довіритися тим виконавцям, які здорові і готові фізично».

 Нагадаємо, що вчора матч Україна – Англія закінчився нульовою нічиєю. Зараз Україна займає друге місце у відбірковій групі Н, де на першому місці йдуть англійці.

 За матеріалами: dynamomania.com

Читайте також: