fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Батьківщина» заявила про можливі спроби отруєння Юлії Тимошенко

Сьогодні стало відомо, що від раку шлунка померла колишній керівник управління КМДА Світлана Макєєва. Саме вона у 2011 році кілька місяців сиділа з Юлією Тимошенко в одній камері в Лук’янівському СІЗО. Партія «Батьківщина » щиро співчуває родині та близьким померлої. У той же час причини виникнення хвороби , через яку померла Світлана Макєєва, досі досконально не вивчені. Тому опозиціонери не виключають, що жінку намагалися отруїти. Це наводить на висновки, що і Юлія Тимошенко може стати жертвою таких провокацій.

«Хочемо нагадати, що і під час перебування Юлії Тимошенко в Лук’янівському ізоляторі, і після цього в Харкові ми кілька разів били тривогу через появу у лідера опозиції симптомів невідомої хвороби. Зокрема, на її тілі з’являлися множинні гематоми загрозливих розмірів, етіологія яких так і не була з’ясована», – йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті партії «Батьківщина».

І хоча екс -прем’єр і її рідні вживають всі доступні заходи безпеки, все ж це не дає можливості розслабитися і виключити можливі спроби отруєння Юлії Тимошенко. Враховуючи це, опозиціонери вимагають негайно провести комплексну діагностику організму Юлії Тимошенко в умовах незалежної від української системи охорони здоров’я клініки, оскільки вітчизняному Мінохоронздоров’я політики не довіряють зовсім.

Читайте також: