fbpx
Шоу-бізнес

Ані Лорак збирається народити ще одну дочку

  Популярна українська співачка Ані Лорак зізналася, що мріє народити ще одну дитину.

Ані Лорак розповіла, що хоче подарувати своєму чоловікові ще одну дочку. Нагадуємо, що у Ані Лорак та її чоловіка Мурата росте дворічна дочка Софія. Сама Ані Лорак зізналася: «Якісь його риси в обличчі Сонечки читаю, і мені хочеться, щоб нас стало ще більше. У сенсі, хочу ще дітей. Тому що в любові народжуються найкрасивіші, найздоровіші, найпрекрасніші діти».

До слова, Ані Лорак повідала, що поки що не бере свою дочку на свої концерти, так як вона ще занадто маленька. Ані Лорак вважає, що для маленької дитини немає достатньо хороших умов як в машині, так і гримерці, немає ні свіжого повітря, ні спокою. «Звичайно, мені хотілося б, щоб Соня більше проводила зі мною часу. Уявляю: повертаюся я зі сцени і відразу бачу її … Але треба ж думати не про себе, а про те, як краще дитині», – говорить Ані.

Ані Лорак своє щасливе майбутнє бачить саме в оточенні великої родини і дітей, і, природно, в променях слави. «І ось я така а-ля Тіна Тернер, запалюю стадіони… Фан-зона у захваті, я сама переповнена відчуттям щастя, а там, за лаштунками, мене чекає велика родина. Донечка квіточки збирає мамі… І ще я хотіла б, щоб через 30 років у мене був великий будинок», – поділилася планами на майбутнє Ані Лорак.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: