Інтеграція в ЄС принесе в Україну корінні реформи – Наливайченко

 Депутат парламентської фракції «УДАР» Валентин Наливайченко вважає, що інтеграція до Європейського союзу принесе Україні докорінні реформи, які такі їй необхідні. Про це повідомила прес -служба партії «УДАР».

Наливайченко зазначив, що асоціація посприяє створенню нових робочих місць в Україні, принесе безвізовий режим з Європою, гідні заробітні плати і спростить ведення бізнесу.

Також депутат повідомив, що у їхньої партії є покроковий план дій – до саміту у Вільнюсі і після.

«Угода про асоціацію передбачає триста п’ятдесят нормативних та регламентних актів, які нам належить ввести на своїй території, щоб забезпечити робочі місця, безпеку праці, екологічний захист. Все це в інтересах українців», – уточнив Валентин Наливайченко.

Related Post

За його словами, навіть митники, які зараз відмовляються їхати до Москви і відстоювати інтереси українських виробників, згодом будуть змушені радитися з бізнесменами, перш ніж скасовувати або вводити якісь обмеження.

При цьому він також підкреслив, що необхідно забезпечити повноцінне функціонування угоди про вільну торгівлю з Росією, зазначивши, що зараз ним користується лише Росія.

«Український ринок відкритий для російських ринків, банків і фінансів. Про це всі знають. Але потрібно домагатися, щоб і наш продукт був у сусідній країні», – заявив депутат.

Leave a Comment