Інавгурація мера Москви відбудеться 12 вересня

Затвердивши результати виборів мера Москви і визнавши переможцем Сергія Собяніна, Мосміськвиборчком оголосив порядок подальших дій у відповідності до виборчого законодавства. "Сьогодні, 10 вересня 2013 року, на засіданні Московської міської виборчої комісії встановлені результати виборів мера Москви 8 вересня 2013 року. Вибори визнані такими, що відбулися і дійсними. Мером Москви обраний Сергій Семенович Собянін", – йдеться в повідомленні.

Спочатку меру Москви буде направлено повідомлення про його обрання. Потім дані про результати виборів направлять до ЗМІ для опублікування. Наступний етап – реєстрація обраного мера Москви, ця процедура призначена на 11 вересня. 12 вересня, відбудеться урочиста інавгурація мера Москви – церемонія вступу столичного градоначальника на посаду.

Related Post

Остаточні підсумки офіційного голосування: 51,37 % голосів на користь самовисуванця Сергія Собяніна , 27,24 % голосів на користь Олексія Навального ( РПР – ПАРНАС ), 10,69 % голосів на користь Івана Мельникова (КПРФ).

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Leave a Comment