fbpx
Політика

Інавгурація мера Москви відбудеться 12 вересня

Затвердивши результати виборів мера Москви і визнавши переможцем Сергія Собяніна, Мосміськвиборчком оголосив порядок подальших дій у відповідності до виборчого законодавства. "Сьогодні, 10 вересня 2013 року, на засіданні Московської міської виборчої комісії встановлені результати виборів мера Москви 8 вересня 2013 року. Вибори визнані такими, що відбулися і дійсними. Мером Москви обраний Сергій Семенович Собянін", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Спочатку меру Москви буде направлено повідомлення про його обрання. Потім дані про результати виборів направлять до ЗМІ для опублікування. Наступний етап – реєстрація обраного мера Москви, ця процедура призначена на 11 вересня. 12 вересня, відбудеться урочиста інавгурація мера Москви – церемонія вступу столичного градоначальника на посаду.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Остаточні підсумки офіційного голосування: 51,37 % голосів на користь самовисуванця Сергія Собяніна , 27,24 % голосів на користь Олексія Навального ( РПР – ПАРНАС ), 10,69 % голосів на користь Івана Мельникова (КПРФ).

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: