fbpx
Театр

Театр Націй відкриває “шекспірівський сезон”

 Новий сезон Державного Театру Націй буде присвячений творчості Вільяма Шекспіра, йдеться в прес-релізі адміністрації театру. На честь 450-ї річниці драматурга заплановано випустити три прем’єри за його творами.

 Першим прем’єрним спектаклем стане «Приборкання норовливої» у постановці Романа Феодори. В образі головних героїв глядачі зможуть побачити Чулпан Хаматову і Максима Аверіна.

 Другою шекспірівською постановкою буде «Гамлет» канадського режисера Робера Лепажа. Відмітна особливість цієї вистави полягає в тому, що всі ролі на сцені виконає один актор – художній керівник Театру Націй Євген Миронов.

 Нарешті, наприкінці театрального сезону своє бачення Шекспіра представить випускник майстерні Олега Кудряшова – режисер Тимофій Кулябин. Інформація про те, що це буде за вистава, поки тримається в секреті.

 Також у Театрі Націй розповіли, що в новому сезоні планується провести серед початківців режисерів конкурс заявок на постановки класичних творів, а серед сценографів – фестиваль ескізів вистав.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: