fbpx
Шоу-бізнес

Скарлетт Йоханссон прокоментувала заручини

  Знаменита голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон на кінофестивалі в Торонто представила картину «Побудь в моїй шкурі», проте журналістів, як завжди, особисте життя актриси цікавить більше, ніж її нові ролі.

Фотографи то й справа мали намір сфотографувати ліву руку актриси, на якій відтепер красується кільце значних розмірів. Це кільце є знаком заручин актриси з французьким журналістом Романом Доріаком.

Сама ж Скарлетт не вельми відверта з журналістами на тему  майбутнього весілля. В інтерв’ю перед показом картини Скарлетт сказала: «Мої друзі кажуть, що зараз саме час. Все йде своєю чергою, і, напевно, час прийшов».

Журналісти змушені були задовольнятися настільки крихітним коментарем зірки про своє особисте життя, чого не скажеш про кар’єру, про яку актриса говорить з великим задоволенням. Скарлетт Йоханссон каже: «Мені пощастило, що зараз я в такому статусі, який дозволяє мені вибирати ролі. Я в кіно вже 20 років, і мені не потрібно щось доводити кому-небудь окрім себе самої і режисера. Останні кілька років були дуже продуктивними».

Нагадуємо, що інформація про те, що Скарлетт Йоханссон заручена з’явилася на початку поточного місяця. Про це розповіли друзі пари, сказавши, що навіть стосунки на відстані не можуть зруйнувати любов молодих людей.

За матеріалами: Just Jared

Читайте також: