fbpx
Україна

Поточний курортний сезон у Криму був успішним – Анатолій Могильов

  Кримський прем’єр Анатолій Могильов вважає успішним поточний курортний сезон, в той же час відзначає, що необхідно ще багато зробити.

"Якщо говорити про кількість туристів, ця кількість приблизно дорівнює кількості торік, тому можна вважати, що сезон успішний. Але я вважаю, що є дуже багато проблем, над якими треба працювати", – заявив він у вівторок на прес – конференції в Сімферополі.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

"Ми тільки почали вирішувати проблеми, пов’язані з курортним сезоном – це і забезпечення більш нормального комфортного відпочинку, це забезпечення надходжень до бюджету, що відповідають тій кількості туристів, які приїжджають до нас, це і вирішення питання, як нам облаштовувати місця відпочинку наших туристів", – сказав А. Могильов.

Він нагадав, що в поточному році в Криму розпочато роботу з благоустрою набережних кримських курортів і підкреслив, що цю роботу необхідно проводити і далі.

Читайте також:  Суд визнав наявність російського громадянства у колишньої топпосадовиці Мін’юсту

Також, на думку А. Могильова, необхідно наводити порядок у сфері відпочинку на воді, зокрема з використанням техніки.

"Необхідно наводити лад з нашими катерами, водними мотоциклами, причалами, і так далі. Хаос, який є зараз, необхідно припиняти", – сказав кримський прем’єр.

Джерело: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: