fbpx
Політика

Опозиціонери зберуться на Болотяній площі 14 вересня – влада Москви

 У мерії Москви погодили мітинг прихильників опозиціонера Олексія Навального, який програв вибори на посаду мера столиці. За даними мерії, мітинг має відбутися в суботу, 14 вересня. Місцем проведення була обрана Болотяна площа. За попередніми даними, у мітингу візьмуть участь 25 тисяч осіб.

 Також наголошується, що в середу, 11 вересня, з представниками опозиціонера будуть проведені переговори, в ході яких будуть обговорені нюанси, що стосуються мітингу.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Ми хочемо обговорити порядок проведення акції, якщо опозиція, як і раніше, збирається її провести», – заявив Олексій Майоров.

 Відзначимо, що в самому штабі опозиціонера в даний момент так і не вирішили: проводити акцію чи ні. У штабі Олексія Навального зазначили: «Ми залишили за собою право вибору: проводити чи не проводити мітинг».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Нагадаємо, що на виборах у мери Москви, які пройшли 8 вересня, переконливу перемогу здобув Сергій Собянін, за якого проголосувало більше половини виборців. Олексій Навальний заручився підтримкою лише 27,24% виборців. На третьому місці «фінішував» Іван Мельников.

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: