fbpx
Політика

Олійник: Міліція без зміни деяких правил сама себе не реформує

Фундаментальних змін в правоохоронних органах України не уникнути, – упевнений народний депутат від фракції «Партії регіонів» Володимир Олійник. Сама міліція себе реформувати не може. Для цього необхідно, перш за все, змінити деякі правила: приймати до міліції виключно на конкурсній основі, працювати над підвищенням престижності професії. У правоохоронних органах повинні працювати порядні і совісні співробітники, з відповідними знаннями в голові. Крім того, необхідно підтримати тих працівників, хто вміє працювати. А від співробітників, які можуть використовувати службове становище не в інтересах громадян і держави, неодмінно слід позбавлятися.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Кримінальний процесуальний кодекс – це перше, що було вже зроблено, і далі, в напрямку реформування органів кримінальної юстиції, безумовно, будуть відбуватися і фундаментальні зміни в міліції, бо закон про міліцію, а може і поліцію, вже актуальний», – додав депутат.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: