fbpx
Спорт

Назаренко: “Козир української збірної – гра в атаці”

 Сергій Назаренко – автор переможного м’яча української збірної у ворота англійців, поділився спогадами про матч чотирирічної давності, а також оцінив шанси збірної на вихід з групи.

 «Я думаю, якщо гравці збірної України зіграють так, як вони грали в останніх своїх матчах, то їм буде набагато легше, ніж у тій грі в Дніпропетровську. Необхідно врахувати те, що у нас дуже швидкі фланги. Вважаю, що англійці теж побоюються наших гравців», – заявив колишній гравець збірної України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «У нас надійна оборона. Однак головним козирем нашої збірної є напад. Британські гравці будуть робити акцент на тому, щоб не дати простору лідерам атаки нашої команди. Вважаю, англійці будуть грати вкрай обережно», – додав Назаренко.

 На завершення своїх слів Сергій Назаренко додав, що в збірній в даний момент зібрався «відмінний колектив». Також він зазначив, що гравці б’ються за один одного і за честь своєї країни.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що матч відбіркового циклу до ЧС-2014 між Україною та Англією відбудеться сьогодні, 10 вересня, в Києві. Початок матчу о 21:45 за Києвом.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: