fbpx
Шоу-бізнес

Крістен Стюарт погодилася на зустріч з принцом за $ 500 тис.

  Популярна актриса Крістен Стюарт погодилася на 15- хвилинну зустріч з таємничим принцом з Близького Сходу в обмін на пожертвування, розмір якого досяг 500 тисяч доларів, у фонд допомоги постраждалим від урагану Сенді.

Таку інформацію розсекретив американський продюсер Харві Вайнштейн під час своєї промови на спеціальному показі документальної картини «12.12.12» на фестивалі в Торонто. Продюсер повідомив, що наприкінці минулого року саме цей принц звернувся до керівництва фонду з проханням про зустріч з 22- річною актрисою Крістен Стюарт в обмін на настільки щедру пожертву.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Харві Вайнштейн сказав про цю пропозицію Крістен, яка негайно ж поцікавилася, скільки пропонує принц. Коли сума була збільшена до половини мільйона доларів, Крістен Стюарт погодилася на зустріч. Харві Вайнштейн зазначив, що залишився під величезним враженням від такого ставлення актриси до цієї пропозиції, а також повідомив про ще деякі подробиці зустрічі, сказавши, що Крістен посиділа з меценатом 15 хвилин.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Поки залишається неясно, чому інформація про угоду не була оприлюднена раніше, і навіщо продюсер вирішив розповісти про це зараз. До слова, ім’я настільки щедрого шанувальника Крістен звичайно ж залишиться теж в секреті.

За матеріалами: Celebrity Gossip

Читайте також: