fbpx
Політика

Київрада знову збереться у вересні – Герега

 Чутки про те, що Київрада може зібратися 9 вересня, так і не підтвердилися, проте це зовсім не означає, що більше столичні депутати не засідатимуть. Як повідомила секретар Київради Галина Герега, наступне засідання може відбутися вже в кінці цього місяця. При цьому вона зазначила, що крім соціальних питань депутати планують вирішити і кілька господарських, зокрема ті, які стосуються оренди майна, землі та інші. За її словами, це дуже важливі питання, від яких залежить наповнення бюджету столиці і, відповідно, виплата заробітних плат вчителям та лікарям.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Галина Герега уточнила, що цього тижня повинні відбутися засідання комісій, а вже потім буде проведено пленарне засідання.

Нагадаємо, що востаннє депутати Київради збиралися 19 серпня. Опозиція ж, яка вважає Київраду нелегітимною, намагалася перешкодити проведенню засідання. Не виключено, що під час наступних зборів вони також зроблять таку спробу.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: vesti.ua

Читайте також: