fbpx
Суспільство

«Дні України у Великобританії» відвідають понад 100 тисяч осіб – Firtash Foundation

 Благодійний фонд Firtash Foundation за фінансової підтримки Group DF з 17 по 19 жовтня проведе «Дні України у Великобританії». Відзначимо, що «Дні України» пройдуть в Лондоні. Про це сьогодні під час прес – конференції розповів керівник Firtash Foundation Лада Фірташ, голова організаційного комітету «Днів України у Великобританії».

 «Цю подію відвідають понад 100 тисяч осіб. І я особисто зроблю все можливе, щоб цей захід в подальшому став постійним», – зазначила Лада Фірташ.

 Лада Фірташ підкреслила, що першорядне завдання «Днів України в Великобританії» – відкрити для жителів Євросоюзу Україну як державу, яка активно розвивається і поділяє європейські цінності. За її словами, в рамках даного проекту всіх зацікавлених європейців ознайомлять з багатьма історичними та культурними традиціями українського народу. Крім того, в Лондоні під час «українських днів» продемонструють сучасне вітчизняне мистецтво.

Читайте також:  Волонтери Дрогобича передали 50 автомобілів Силам оборони України (ВІДЕО)

 «Логотипом цього проекту є ключ, що дуже символічний. "Дні України у Великобританії" мають відкрити жителям Британії Україну», – впевнена Лада Фірташ.

 Своєю чергою, засновник і керівник наглядової ради Group DF Дмитро Фірташ стверджує, що головне завдання, яке зараз стоїть перед усіма країнами, – це культурний розвиток своєї нації.

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

 «Духовність є тим стрижнем, який і сприяє подальшому розвитку. Культура відіграє надзвичайно важливу роль і в міждержавному діалозі, створюючи нові можливості для співпраці та розвитку», – розповів Дмитро Фірташ.

 За його словами, культурний проект «Дні України в Великобританії» буде першою масштабною подією міжнародного плану, яка покаже нинішню Україну в абсолютно новому ракурсі, поглибить знання жителів Британії про українську державу і дасть новий поштовх для розвитку українсько-британських відносин.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: