fbpx
Шоу-бізнес

Анфіса Чехова посміялася над Анною Седоковою

  Популярна телеведуча Анфіса Чехова продовжує сміятися над вітчизняними знаменитостями. Так, наприклад, днями Анфіса Чехова вирішила пожартувати над своєю колегою, скандальною телеведучою Ксенією Собчак. Анфіса тоді засумнівалася в минулому опозиціонерки, опублікувавши відповідні фотографії.

Ну а вчора Чехова знову вдалася до улюбленого заняття, посміявшись над популярною співачкою і колишньою учасницею групи «ВІА Гра» Анною Седоковою. На своїй сторінці в соціальній мережі Анфіса Чехова опублікувала знімок, на якому чітко видно, що вона скопіювала Анну Седокову.

Чехова, виклавши фотографію, підписала її, написавши: «Когось я собі тут нагадую. Одну дуже красиву і глибокодумну особу! Хто вгадає, тому лайк від мене. Мур».

Звичайно ж, шанувальники і читачі блогу Анфіси прийшли в захват від її почуття гумору, а от сама Анна Седокова не оцінила гумору і розлютилася на телеведучу, засипавши її блог негативними коментарями.

Нагадуємо, що Анна Седокова є активним користувачем соціальних мереж, часто викладаючи туди свої фотографії та коментуючи свої зіркові будні.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: