fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Задорожна сильно схудла

  Популярна актриса і співачка Анастасія Задорожна стала ще стрункішою, ніж була раніше, хоча в це і складно повірити, адже актриса ніколи не страждала від зайвих кілограмів.

Настя Задорожна сильно схудла, хоча не сиділа ні на яких дієтах і не займалася спеціальними вправами. Вся справа в тому, що Анастасія разом зі своїми колегами по російському шоу- бізнесу місяць провела на безлюдному острові, де проходили зйомки нового реаліті -шоу «Остров».

Буквально днями Анастасія Задорожна опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нові фотографії, на яких вперше за місяць можна помилуватися на схудлу Анастасію. Задорожна також підписала знімок, написавши: «На прохання трудящих: тепер я так буду виглядати завжди! (До перших ста бургерів :))) )) )».

Нагадуємо, що в цьому ж реаліті -шоу «Остров» брав участь і Мітя Фомін, який, якщо вірити чуткам, взяв у дружини Катю Гордон. Про це розповіла сама Катя Гордон за допомогою соціальних мереж, написавши: «Фомін і Гордон … Дещо сталося …». Також дівчина додала: «Так, ми дійсно одружилися з Митею на острові. У нас було справжнє весілля. Але більше нічого я розповісти не можу, у мене навіть фотографій немає. Нам тут заборонено користуватися телефоном і Інтернетом».

Фото: соцмережі

Читайте також: