fbpx
Технології

Sony представила оновлену версію PlayStation Vita

 Японська компанія Sony представила оновлену версію своєї портативної ігрової консолі PlayStation Vita. Новинка – Sony PlayStation Vita 2000 – отримала ряд покращень, у порівнянні з моделлю попереднього покоління. Як вважають у компанії, ці самі нововведення повинні допомогти їх консолі протистояти напору смартфонів і планшетів, які поступово захоплюють весь мобільний ринок.

 Так, Sony PlayStation Vita 2000 стала куди компактнішою – на 20 % тоншою і 15% легшою від  попередньої моделі. До слова, її товщина 15 мм, а вага – менше 220 грамів. Крім того, зріс час роботи консолі. Тепер вона здатна пропрацювати близько 6 годин без підзарядки.

 Отримала Sony PlayStation Vita 2000 і оновлений дисплей. Замість колишньої OLED- матриці, тут використовується LCD. При цьому дозвіл самого екрану і його діагональ не змінилися. Виріс і обсяг оперативної пам’яті – з 512 Мб до 1 Гб.

 Про внутрішню начинку поки нічого невідомо.

 Початок продажів пристрою заплановано на 10 жовтня. Однак мова йде про Японію. Коли Sony PlayStation Vita 2000 з’явиться на інших ринках, поки що не повідомляється. На батьківщині вартість консолі складе близько 200 доларів.

 Примітно, що Sony PlayStation Vita 2000 також буде продаватися відразу в шести кольорах.

Читайте також: