fbpx
Кінотеатри

Джемма Артертон зніметься у фільмі за сценарієм Крістофера Нолана

 Як стало відомо, голлівудські зірки Джемма Артертон і Тім Рот отримали головні ролі в екранізації книги Рут Ренделл – «Ключі від вулиці». Слід зауважити, що адаптацією роману під великі екрани займався Крістофер Нолан – режисер трилогії «Темний лицар», а також фільмів «Престиж» і «Початок».

 Спочатку постановкою фільму хотів займатися сам Нолан, але зрештою був змушений відмовитися від цієї ідеї, пояснивши це тим, що фільм буде занадто схожий на його попередні роботи. Замість Нолана місце режисера дісталося чеському постановнику – Юліусові Шевчику.

 Події книги Рут Ренделл розгортаються в 1996 році в Лондоні. Головна героїня – молода жінка на ім’я Мері Яго. Вона стала донором кісткового мозку для незнайомої їй людини і тим самим розгнівала свого приятеля. У підсумку вона вирішила кинути його і влаштувалася працювати домогосподаркою у багатої літньої пари. Пізніше Мері завела роман з чоловіком, якого врятувала, а паралельно з цим у місті починає орудувати серійний вбивця, чиї злочини згодом позначаться на долях головних героїв.

 Роль Мері Яго якраз і дісталася Джеммі Артертон. А ось Тім Рот зіграє її колишнього хлопця.

 Зйомки фільму заплановані на початок наступного року.

Читайте також: