«Ціна Хачеріді 35 мільйонів, Ярмоленка – 40 мільйонів», – Олег Блохін

Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін відповів на запитання журналістів.

Насамперед наставник «Динамо» розповів про паузу в чемпіонаті України: «Перевести дух, звичайно, можна, але тренувати, по суті, нема кого – всі збірники роз’їхалися, в команді залишилося чотири футболісти».

Мабуть, пауза в чемпіонаті особливо корисна для тих команд , у яких не так багато футболістів з національних команд, зазначає Блохін.

Також головний тренер «Динамо» розповів про лідерство «Металіста». На його думку, на даному етапі харківська команда сильніша не тільки за «Дніпро», а й за «Шахтар». Зокрема, в «Металісті» вибудували відмінну систему підбору гравців, які показують дуже хороший футбол, а сам колектив постійно додає.

За словами Блохіна, зараз більшість матчів в Україні проводяться на відмінних стадіонах, зростає якість гри, постійно збільшуються швидкості. У Прем’єр-лізі вже є чотири сильні команди, до яких потроху підбирається «Чорноморець».

Після цього Олег Блохін поскаржився на те, що зараз до «Динамо» «погане ставлення».

Related Post

«Адже проти «Динамо» зараз йде справжня інформаційна кампанія. А як до команди судді ставляться? Це ж цілковите неподобство!», – заявив Блохін.

Він нагадав, що минулої весни в «Дніпрі» кричали «на повний голос» , але їх ніхто так і не почув, а тепер взялися і за «Динамо».

«Чи піду на зустріч з Колліною? Піду. Не знаю, що питати у нього, адже він все одно всіх захистить. Але піду, президент попросив», – додав Блохін.

Крім того, Олег Блохін відмовився розвивати тему переходу Хачереді: «Вона закрита, Женя нікуди не йде».

Коли у нього запитали ціну на Хачеріді, то керманич «Динамо» відповів – «близько 35 -ти мільйонів».

Незабаром вийшли з пропозицією і щодо Андрія Ярмоленка, чи то «Ліверпуль», чи то «Зеніт» , а Блохін їм заявив – 40 мільйонів.

За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Leave a Comment