fbpx
Політика

Україна має налагоджувати співпрацю з сусідами, а не висувати ультиматуми – Опанащенко

Зараз Україні, як ніколи, важливо налагодити співпрацю з сусідніми державами, захистити інтереси вітчизняних виробників і добробут українських громадян. Ці питання необхідно вирішувати шляхом переговорів, а не ставити ультиматуми, як того вимагає опозиція. Таку думку висловив народний депутат від фракції «Партії регіонів» Михайло Опанащенко.

«Від опозиції чи не з кожного питання ми постійно чуємо пропозиції – розв’язати «війну», поставити комусь ультиматум. За весь помаранчевий період ми не налагодили зв’язки з Європою і розсварилися зі своїми сусідами. Мова ультиматумів – дуже небезпечна річ. До того ж, через дії екс-прем’єра ми зараз переплачуємо за газ, і від цього страждає вся українська економіка», – заявив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Позицію налагодження ділових відносин і співпраці з сусідами на даному етапі відстоює нинішній президент України Віктор Янукович. Із стратегією глави держави Михайло Опанащенко повністю згоден.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: