США бояться аргументів російської сторони з сирійського питання – Пушков

 На думку голови комітету Державної думи з міжнародних справ Олексія Пушкова, Конгрес США побоюється впливу аргументів з боку Росії у питанні щодо Сирії. Пушков вважає, що саме тому американська сторона відмовляється від діалогу з делегацією Федеральних Зборів Росії.

 «Особисто я думаю, що для багатьох членів Конгресу США є чимало вказівок на те, що сирійські бойовики мають доступ до хімічної зброї. Однак американські засоби масової інформації про це замовчують. Відмова від діалогу з Росією пов’язана з тим, що позиції адміністрації США в Конгресі є не надто сильними», – заявив Олексій Пушков.

Related Post

 Депутат вважає, що в керівництві Конгресу США побоюються того, що аргументи з російського боку можуть надати на хід дискусії у Вашингтоні певний вплив, в результаті чого можуть бути укріплені позиції супротивників президента США Барака Обама.

 «У даному рішенні я вбачаю відображення розуміння того, що ті, хто сумнівається, можуть сприйняти деякі російські докази. Адже в них є серйозна логіка», – додав депутат.

 За матеріалами: er.ru

Leave a Comment