fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

СК РФ: «”Російський Брейвік” шкодує, що убив недостатньо “генетичного сміття”»

За словами офіційного представника Слідчого комітету РФ Володимира Маркіна, єдине, про що жалкує Дмитро Виноградов, засуджений до довічного терміну ув’язнення, так це про те, що не встиг убити більше людей. «Як розповів Виноградов на допиті, він планував використати всі 150 патронів, які взяв з собою в той день. І як він зізнався пізніше – єдине, про що він шкодує, що убив недостатньо "генетичного сміття", як він назвав людей у своєму маніфесті», – розповів Маркін.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Виноградова рішенням суду засуджено до довічного позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії особливого режиму під контролем психіатра. Також з нього буде стягнуто 10 000 000 рублів на користь родичів вбитих ним колег.

"Він давно виношував ідеї, схожі на ті, що виношував Раскольников, ідеї  співзвучні тим, що Брейвік виношував у Європі. Просто його задум реалізувався в цей момент . Можливо, дійсно дівчина йому відмовила або товариші по службі над ним посміялися, але те, що він скоїв, давно треба було від нього чекати", – заявив психіатр -криміналіст.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, восени минулого року Виноградов з двох карабінів розстріляв своїх колег в офісі фармацевтичної компанії. Жертвами «російського Брейвіка» стали шестеро людей .

Виноградов отримав довічний термін (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: