Проти Дженніфер Лав Хьюітт розпочато розслідування

 Вагітна популярна актриса Дженніфер Лав Хьюітт і її коханий Брайан Хеллісей опинилися під пильною увагою поліції. Щодо актриси навіть почали кримінальне розслідування за фактом нападу на папараці.

 Нагадуємо, що інцидент стався в п’ятницю ввечері, коли пара, повечерявши в ресторані, зібралася додому. На виході вони потрапили в об’єктив мисливця на знаменитостей. Брайан Хеллісей попросив фотографа припинити зйомку, однак ввічливе прохання не подіяло на папараці. Тоді чоловік підійшов і силою змусив настирливого папарацці виконати свою вимогу.

Related Post

 Як говорить сам фотограф, актор ударив його в обличчя, завдавши йому травму. Незважаючи на той факт, що Дженніфер Лав Хьюітт попросила вибачення у фотографа, він все ж звернувся в поліцію, написавши заяву на своїх кривдників. Втім, в поліції зазначили, що видимих ​​пошкоджень на фотографі не було, але розслідування за його заявою все ж проведуть.

 Нагадуємо, що актриса Дженніфер Лав Хьюітт 3 червня оголосила про свої заручини з Брайном Хеллісейем, ​​який є батьком її дитини.

 За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment