Навальний знає, як “розчавити” “Єдину Росію”

Кандидат у мери Москви Олексій Навальний, що зайняв за підсумками голосування друге місце, під час мітингу на Болотній площі заявив, що в Росії народилася «справжня опозиція – політичний рух, який відстоює інтереси більшості». Свій результат Навальний вважає «перемогою», так як за нього проголосував кожен третій москвич.

Опозиціонер закликав членів інших політичних рухів і партій до співпраці . «Я знаю, як перетворити політичну машину в паровий каток, який розчавить "Єдину Росію"», – заявив Навальний. Зараз не час проводити несанкціоновані заходи, підкреслив опозиціонер, а коли настане час «перевертати машини і підпалювати фаєри», тоді він оголосить про це.

Які кроки він має намір зробити найближчим часом, опозиціонер не повідомив,  лише зазначив, що добиватиметься проведення другого туру виборів.

Related Post

За попередніми відомостями, у сьогоднішньому мітингу на Болотній площі взяли участь не менше 9000 осіб при заявленій кількості учасників у 2500 осіб. У зв’язку з цим організатори акції будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Мітинг на Болотній площі 9 вересня (відео):

:

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment