fbpx
Політика

Навальний знає, як “розчавити” “Єдину Росію”

Кандидат у мери Москви Олексій Навальний, що зайняв за підсумками голосування друге місце, під час мітингу на Болотній площі заявив, що в Росії народилася «справжня опозиція – політичний рух, який відстоює інтереси більшості». Свій результат Навальний вважає «перемогою», так як за нього проголосував кожен третій москвич.

Опозиціонер закликав членів інших політичних рухів і партій до співпраці . «Я знаю, як перетворити політичну машину в паровий каток, який розчавить "Єдину Росію"», – заявив Навальний. Зараз не час проводити несанкціоновані заходи, підкреслив опозиціонер, а коли настане час «перевертати машини і підпалювати фаєри», тоді він оголосить про це.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Які кроки він має намір зробити найближчим часом, опозиціонер не повідомив,  лише зазначив, що добиватиметься проведення другого туру виборів.

За попередніми відомостями, у сьогоднішньому мітингу на Болотній площі взяли участь не менше 9000 осіб при заявленій кількості учасників у 2500 осіб. У зв’язку з цим організатори акції будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Мітинг на Болотній площі 9 вересня (відео):

:

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: