fbpx
Спорт

Михайло Южний піднявся в рейтингу АТР на чотири позиції

Незважаючи на поразку у Відкритому чемпіонаті США з тенісу, росіянин Михайло Южний піднявся в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів з ​​24-ї на 20-у позицію, повідомляється на офіційному сайті АТР. Михайло Южний дійшов до чвертьфінального матчу останнього в сезоні турніру «Великого шолома» – US Open – і зазнав поразки від Новака Джоковича (Сербія).

Джоковичу сьогодні ввечері належить зустрітися з Рафаелем Надалем ( Іспанія).

Джокович і Надаль зараз займають перші дві сходинки рейтингу АТР. За ними в списку розташувалися Енді Маррей (Великобританія), Давид Феррер (Іспанія) і Томаш Бердих (Чехія). Роджер Федерер (Швейцарія) зміцнив свої позиції і піднявся з сьомого місця на шосте.

Крім Михайла Южного в першу сотню рейтингу АТР увійшли ще п’ятеро росіян: Дмитро Турсунов (32-е місце), Микола Давиденко (43-е місце), Алекс Богомолов (68-е місце), Андрій Кузнєцов (83-е місце) та Євген Донський (90- е місце).

Трійка лідерів рейтингу Жіночої тенісної асоціації змін не зазнала. Лідерство утримує Серена Вільямс (США). На другому місці знаходиться Вікторія Азаренко (Білорусь). Третє місце залишилося за Марією Шараповою (Росія).

US Open. Южний-Джокович (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: