fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак зраджує Максиму Віторганом?

  Ще й року не минуло, як Ксенія Собчак зв’язала себе узами шлюбу з актором Максимом Віторганом, а папарацці і злостивці то й справа шукають новий привід, який доводить, що шлюб двох зірок побудований аж ніяк не на любові.

Так,  нещодавно з’явилася інформація про те, що Ксенія Собчак зраджує Максиму Віторгану. Дана інформація з’явилася завдяки соціальній мережі, де в особистому мікроблозі відома телеведуча опублікувала компрометуюче фото. Цього разу Ксенія Собчак не лякала читачів страшною маскою для обличчя, а просто обіймалася з невідомим чоловіком. Як виявилося, знімок був зроблений подругою Ксенії Собчак.

На фотографії Ксенія обіймається з невідомим чоловіком, проте точно не з Максимом Вітограном. При всьому цьому, Ксенія Собчак не приховує тієї пристрасті, з якою заглядає в очі супутника.

Користувачі соціальної мережі Instagram негайно ж відреагували на фотографію, яка, викликала бурю негативних емоцій у бік світської левиці. Від шанувальників відразу ж почали з’являтися коментарі, що відображають весь негатив, який вони відчували. «Це як так! Не пустуйте! Небезпечно)», – писали читачі блогу.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: