fbpx
Спорт

Капелло: “Ізраїльтяни дуже сильні”

 Наставник збірної Росії Фабіо Капелло перед матчем відбіркового турніру чемпіонату світу з футболу- 2014 з ізраїльтянами дав прес-конференцію.

 «Нагадаю, команда Елі Гутмана в поточному циклі зазнала поразки всього лише один раз: від нашої збірної з рахунком 0:4 у вересні 2012 року. Ми з повагою ставимося до всіх команд. Досвід гри з ізраїльською збірною у нас є. Завтра ми повинні докласти максимум зусиль для того, щоб домогтися бажаного результату. Цей суперник дуже сильний», – сказав італієць.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Сьогодні, 9 вересня, футболісти збірної Росії провели тренування на стадіоні «Петровський» у Петербурзі. У заняттях взяли участь всі викликані на матч футболісти. Журналістам дозволили 15 хвилин постежити за гравцями. У цей період команда провела розминку і встигла розділитися на два склади. Тренер збірної спостерігав за процесом збоку.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що в минулому матчі відбіркового циклу збірна Росії впевнено розгромила команду Люксембургу з рахунком 4:1. Якщо команда Фабіо Капелло отримає перемогу у трьох останніх матчах відбору, то Росія займе перше місце у своїй групі, це дозволить команді напряму потрапити на ЧС -2014.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: