fbpx
Політика

Жириновський: ЛДПР врятувала Навального від ганьби

За словами лідера ліберал -демократичної партії Росії Володимира Жириновського, ЛДПР, висунувши в кандидати на пост мера Москви Михайла Дегтярьова, допомогла опозиціонеру Олексію Навальному уникнути ганьби в другому турі виборчих перегонів.

Жириновський заявив, що його партія могла б висунути як кандидата на пост столичного градоначальника Сергія Калашникова, який є головою комітету Державної думи з охорони здоров’я. Однак Калашникову, за словами Жириновського було б "соромно виглядати  качкою", адже у будь-якого кандидата від ЛДПР не було шансів перемогти. У інтереси ліберал -демократів не входить «допомагати конкурентам проводити другий тур», підкреслив Жириновський.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Калашников, безумовно, міг би набрати більше голосів, ніж Дегтярьов. У цьому випадку однозначно відбувся б другий тур за участю Сергія Собяніна і Олексія Навального, впевнений лідер ЛДПР. Але і в другому турі, на думку Жириновського, Навальний потерпів би фіаско, заручившись підтримкою не більше 20 % виборців. "Ми допомогли в даному випадку Навальному . Якби ми виставили Калашникова … був би другий тур, і з тріском б ваш протеже провалився. Був би ваш Навальний в ганьбі", – заявив Жириновський.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: