fbpx
Політика

Грузинський прем’єр: “Через кілька тижнів я йду”

 Прем’єр -міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі заявив про свої плани покинути велику політику незабаром після відходу Михайла Саакашвілі.

 «Свою місію я виконав. Через кілька тижнів після завершення президентських виборів я покину свій пост. Після мене залишиться дуже хороша команда. Думаю, що мені належить цікавіша роль у майбутньому. А в політику я повертатися не збираюся», – повідомив Іванішвілі під час прес-конференції в Таллінні, де в даний момент він перебуває з офіційним візитом. Відзначимо, що майбутній рід занять прем’єра не повідомляється.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Про своє бажання покинути політику Іванішвілі повідомив ще в розпал літа. Тоді він говорив, що не хоче того, щоб все залежало від однієї людини, оскільки це було б погано для Грузії. Тоді прем’єр-міністр заявив, що покине свій пост, якщо до моменту президентських виборів, які відбудуться 27 жовтня, не залишиться істотною потреби в його послугах.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Я не йду «кудись», я залишаюся «тут же». Я буду направляти свої зусилля і суспільну функцію туди, де на сьогодні я потрібен країні», – повідомив політик на своїй сторінці в соціальній мережі.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: