fbpx
Футбол

«Блохін всіх втопив разом зі своїм другом Балем!», – Мілевський

 Екс-нападник київського «Динамо» дуже незвичайним способом попрощався зі столичними уболівальниками і своїм колишнім клубом.

 Насамперед «запальний» форвард подякував всьому персоналові клубу, який працював з ним весь цей час. Мілевський висловив подяку тим людям, які «готували мою улюблену смачну окрошку», персоналу, який стежив за полями. Футболіст висловив слова подяки навіть охоронцям бази, згадавши і про тих, хто допомагав йому рухатися вперед.

 «Хочу сказати спасибі тим хлопцям, з кими я жив, з ким я грав. Окреме спасибі київським уболівальникам і всім людям, які щиро поділяли радість наших перемог! Я люблю свій клуб. Це був незабутній час . Я ніколи не забуду цей час, – воно в серці», – заявив Артем Мілевський.

 Після цього Мілевський торкнувся висловлювань Блохіна і Суркіса на його адресу: «Клуб я собі знайшов, і не важливо, як вимовляється його назва. Найголовніше, що я люблю футбол!».

 Форвард зазначив, що завжди пам’ятатиме минулі часи з Юрієм Сьоміним, а особливо з Олегом Лужним – для нього це був незабутній і кращий час у київському «Динамо».

 Однак, міркує Мілевський, на цьому життя не закінчується. Тим більше, що нинішній тренер «Динамо», який, крім того, що палить сигарети на лавочці і п’є каву, нічого більше не робить для клубу. Як доказ Артем Мілевський привів нинішнє «Динамо».

 "Олег Блохін велика людина, але ніхто не давав йому право так говорити про мене. Він дуже любить говорити "я" "я" "я", але в тих клубах, в яких він працював, Блохін всіх втопив разом зі своїм другом Балем!", – Заявив Мілевський.

 Окрему подяку Мілевський висловив Григорію Михайловичу Суркісу, подякувавши екс-президента ФФУ за те, що він зробив для нього.

 «Що стосується його брата Ігоря, то у нас бували різні ситуації, ну і я завжди залишався людиною і ніколи не був у київській команді через гроші!», – стверджує форвард.

 Відносно свого нового клубу, додав Мілевський, то йому стало дуже приємно, що в Туреччині до нього поставилися з такою повагою.

 «Я готовий віддати всі сили для досягнення поставлених цілей», – підсумував «запальний» футболіст.

 За матеріалами: ictv.ua Фото: gaziantepspor.org.tr

Читайте також: