fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Волочкова та Микола Басков знову разом?

  Популярна балерина Анастасія Волочкова не перестає вражати і дивувати читачів свого блогу різними новинами.

Так, Анастасія, якщо судити з її мікроблогу, явно не може визначитися зі своїм особистим життям, адже вона, начебто як, протягом тривалого періоду була у відносинах з далекосхідним олігархом Бахтіяром Салімовим, який зробив їй пропозицію руки і серця, а тепер з’явилася інформація про те, що балерина вийшла заміж, причому зовсім не за Бахтіяра, а за якогось Костянтина. Щоправда, пізніше, на щастя, з’ясувалося, що це було не що інше, як просто розіграш.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ну а зараз з’явилася інформація, що зайвий раз підтверджує, що Анастасія Волочкова й насправді ніяк не може зробити остаточний вибір.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова та популярний співак Микола Басков дуже близькі. Та й самі зірки час від часу підтверджують це, підкидаючи папараці нові приводи для розмов. Цього разу Анастасія Волочкова також вирішила нагадати своїм шанувальникам, і не тільки їм, про свої взаємини з натуральним блондином. Балерина в особистому блозі опублікувала знімок, на якому вона зображена разом з Миколою Басковим. Також Анастасія підписала знімок, написавши: «Ми нерозлучні! І знову разом!».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Читайте також: