fbpx
Новини світу

Юнус-Бек Євкуров був переобраний президентом Інгушетії

Депутати законодавчих зборів Республіки Інгушетія переобрали Юнус -Бека Євкурова на посту президента республіки, повідомляють ЗМІ. Голосування проходило в парламенті Інгушетії в таємній формі, крім Юнус -Бека Євкурова на пост президента балотувалися заступник спікера парламенту республіки Магомед Татрах і депутат міської ради Назрані Урусхан Євлоєв.

У голосуванні взяло участь 27 депутатів. 25 з них проголосували за Євкурова, ще двоє депутатів проголосувало за Урусхана Євлоєва.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Юнус -Бек Євкуров був переобраний на другий термін. У липні цього року він подав у відставку, не чекаючи закінчення терміну своїх повноважень на посту президента республіки, і заявив про намір брати участь у дострокових виборах, проведення яких призначили на 8 вересня 2013 року.

Згідно з законами Інгушетії, вибори президента республіки не є прямими, як у більшості регіонів Російської Федерації. Поправка, яка дозволяє обирати президента республіки на голосуванні в парламенті регіону , була прийнята в Інгушетії в травні нинішнього року.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: