fbpx
Футбол

«Мілевський пересидить в Туреччині? Це як?», – Ребров

Нинішній асистент головного тренера київського «Динамо», – Сергій Ребров, поділився думкою про перехід Мілевського в «Газіантепспор». На думку тренера, Артему Мілевському доведеться докласти максимум зусиль, щоб повернути колишній «бомбардирський» рівень.

Варто відзначити, що Сергій Ребров не з чуток знайомий з турецьким чемпіонатом. Тренер «Динамо» дав деякі рекомендації Артему Мілевському, які можуть допомогти йому на перших етапах кар’єри в Туреччині. Зокрема, Ребров порадив Мілевському перед тим як підписувати з клубом контракт, хоча б мати деякий рівень готовності.

«Щоб там не казали, але рівень турецького чемпіонату не такий вже низький», – стверджує Ребров.

За його словами, грати в Туреччині не так вже й просто. Сергій Ребров пам’ятає «Газіантепспор» як міцного середняка турецького чемпіонату. Коли він там грав, цей клуб займав у чемпіонаті п’яте-шосте місця.

На питання про те, чи правильно вчинив Мілевський, виїхавши до Туреччини, тренер «Динамо» відповів: «Я так розумію, що у нього і вибору особливо не було. Контракт запропонували йому тільки в Туреччині. Подивимося. Я йому бажаю удачі» .

Сергій Ребров згадав, що колись вони з Мілевським разом грали, тоді форвард показував хороший рівень гри, у нього був успіх. Однак потім, напевно, Мілевський втратив щось у своїй кар’єрі, а в останні півроку зовсім випав з футболу.

З чуток, Мілевський натякнув , що в Туреччині він не збирається надовго затримуватися . Ребров прокоментував цю інформацію.

« Пересидіти в Туреччині? Це як ? Там в півсили не пограєш і теж треба готуватися», – заявив Ребров.

На його думку, яким би ти не був хорошим футболіст, – потрібно тренуватися. Адже в «Газіантепспор» зібралися не дурні люди, і тренери там серйозного рівня.

«Тому поки Артем сам себе не проявить, про перехід в більш топову команду вести мову не варто», – підсумував тренер «Динамо».

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: