У Сирію прибув літак, що вилетів за громадянами РФ

Літак МНС Росії, який сьогодні, 8 серпня, вилетів до Сирії за громадянами Російської Федерації, успішно приземлився о13:20 мск. За словами представника МНС, на борту літака знаходиться оперативна група рятувальників. Також до Сирії прибула і група психологів. Зазначимо, що залишити Сирію виявили бажання близько 100 громадян РФ.

Нагадаємо, що в Сирії ситуація загострилася після того, як з’явилася інформація про можливе використання хімічної зброї проти жителів держави. За попередніми даними, нервовопаралітичний газ був застосований в передмісті Дамаска силами президента Башара Асада. Після появи цієї інформації, влада США заявила про можливу атаку по Сирії.

Related Post

На думку представників Білого Дому, за застосуванням хімічної зброї стоїть саме режим Башара Асада. Зазначимо, що президент США Барак Обама в конгрес вніс проект резолюції, що дає добро на удар по арабській республіці. За попередньою інформацією, рішення з даного питання буде прийнято вже 11 вересня. В даний момент Європейський Союз закликає Джона Керрі не починати атаку по Сирії до того, як буде доведено факт застосування хімічної зброї.

За матеріалами: rbc.ru

Leave a Comment