fbpx
Футбол

«У “Металіста” менше збірників? Особливих плюсів у цьому не бачу», – Маркевич

Головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич поділився думкою про спаринг з московським «Динамо» і розповів про підготовку до матчу з київським «Динамо».

За його словами, тренерський штаб зідзвонювався з різними командами, дізнавався, яка команда змогла б приїхати для проведення спарингу з «Металістом».

«Проявило бажання московське "Динамо". Вони прийняли це запрошення», – повідомив Маркевич.

На думку тренера, «Динамо» – хороша команда, тим більше, гра буде в Харкові, подивитися на команду прийдуть люди. Крім того, «Металісту» зараз потрібен хороший спаринг.

Наставник харків’ян зазначив, що з московським «Динамо» не гратимуть тільки ті футболісти, які виїхали до розташування збірної. Крім того,  у «Металіста» є і травмовані гравці. За оцінками тренера, у спарингу зіграє 7-8 осіб з основного складу.

Мирон Маркевич «пролив світло» і на ситуацію з новоспеченим  «харків’янином» Володимиром Гоменюком. Зокрема, тренер розповів, що очікувати дебюту Гоменюка можна після того, як він вилікується. Наставник віце-чемпіонів зазначив, що нещодавно форварду « почистили » коліно, проте він вже займається за індивідуальною програмою. Маркевич висловив сподівання, що приблизно через два тижні Гоменюк вже зможе грати.

Нагадаємо, що зараз у «Металіста» менше футболістів- «збірників», ніж у київського «Динамо». На питання про те, чи є це плюсом при підготовці до матчу з киянами, Маркевич відповів: «Зараз кілька наших футболістів грали за збірну , у "Динамо" кілька футболістів грали. Я в цьому особливих плюсів не бачу».

Тим більше, підкреслив тренер, що до матчу з «Динамо» буде ще 5 днів після матчу української збірної, який пройде у вівторок. Маркевич нагадав, що гра з «Динамо» у «Металіста» запланована на неділю, тому всі гравці встигнуть відновитися.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: