fbpx
Кінотеатри

Ніколь Кідман веде переговори про зйомки в байопіку “Королева пустелі”

Наомі Уоттс відмовилася стати «Королевою пустелі» і залишила проект Вернера Херцога. Ще на початку року вона заявляла, що у неї немає часу зніматися в байопіку Гертруди Белл. «Зараз я просто не можу кудись виїхати, тому що торік я часто була у від’їзді. Це був хороший рік , але тепер треба побути вдома, з дітьми», – зізналася актриса.

Якийсь час продюсери сподівалися, що Наомі одумається, але час підтискав, і ось, стало відомо, що Уотс викреслена зі списку претендентів на роль у «Королеві пустелі». Замість неї зіграти головну героїню запропоновано Ніколь Кідман. Представники цієї актриси вже ведуть переговори з авторами байопіку.

Якщо сторони дійдуть згоди, то 46-річній оскароносній зірці належить втілити на екрані образ англійської мандрівниці, письменниці та радника з політичних питань багатьох британських офіційних осіб. Саме з її допомогою на території Йорданії утвердилася Хашимітська династія. Під час Першої світової війни Гертруда Белл працювала на британську розвідку і зіграла ключову роль у роззброєнні Османської імперії.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: