fbpx
Новини світу

МНС Росії відправило до Сирії літак за своїми громадянами

МНС Російської Федерації 8 вересня 2013 року відправило до Сирії літак для евакуації російських громадян. Іл -76 з оперативною групою рятувальників МНС приземлиться в Латакії. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на представника даного відомства Ірину Россіус.

Ірина Россіус додала, що російські рятувальники також заберуть громадян СНД, які попросили про це МНС Росії. Скільки всього людей заберуть з сирійської території, представник МНС не уточнила.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Попередній літак з громадянами Росії прилетів з Сирії 28 серпня цього року. Усього з початку нинішнього року російське відомство вивезло з цієї держави понад 800 осіб. Крім того, в Середземному морі зараз перебувають російські військові десантні кораблі «Мінськ» і « Новочеркаськ», які, за словами глави адміністрації президента Росії Сергія Іванова , були відправлені туди для можливої ​​евакуації російських громадян.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Громадянська війна в Сирії триває з початку позаминулого року. Ситуація загострилася наприкінці серпня цього року, коли біля сирійської столиці в результаті використання хімічної зброї загинуло приблизно півтори тисячі осіб.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: