fbpx
Футбол

«Металіст» програв московському «Динамо», а «Зоря» зіграла внічию з «Ростовом»

Поки в українському та російському футбольних першостях виникла пауза у зв’язку з іграми національних збірних у відбіркових матчах на чемпіонат світу-2014, клуби проводять товариські матчі, і деякі з них дуже навіть цікаві. Сьогодні в Харкові і Ростові відбулися два матчі, в яких грали представники української та російської Прем’єр -ліг. У Харкові лідер українського чемпіонату «Металіст» приймав московське «Динамо», що займає дев’яте місце в турнірній таблиці РФПЛ, а «Ростов», який ділив 2-4-е місця вдома зіграв з луганською «Зорею», яка на даний момент знаходиться на сьомій позиції в турнірній таблиці УПЛ.

У матчі «Металіст» – «Динамо» (Москва), незважаючи на товариський статус поєдинку, було забагато боротьби і фолів. Забити могли обидві команди, але вийшло це зробити лише один раз. На 76-й хвилині матчу екс- форвард збірної України Андрій Воронін, що захищає кольори московського «Динамо», замкнув передачу Чичеріна. Гол Вороніна став єдиним у матчі і переможним для московського «Динамо». Ось так українець приніс перемогу російському клубу.

Що ж до другого сьогоднішнього товариського матчу, то « Ростов» і «Зоря» переможця не виявили. У першому таймі команди не змогли розпечатати ворота один одного, а в другому таймі, на 56-й хвилині Неманья Ніколіч з близької відстані забив гол у ворота «Зорі». На 60 -й хвилині Павло Худзік забив  м’яч – відповідь у ворота « Ростова», скориставшись пасом Іллі Галюзи.

Нагадаємо, що «Ростов» у 8- му турі РФПЛ зіграє з ЦСКА, а московське «Динамо» – з «Уралом». У 9- му турі УПЛ луганська «Зоря» зіграє з «Іллічівцем» , а харківський «Металіст» – з київським « Динамо».

Читайте також: