fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Медсен хоче зніматися в сімейних фільмах

Голлівудський актор Майкл Медсен, який приїхав у Владивосток на кінофестиваль «Меридіани Тихого», під час прес-конференції розповів про свій довгий шлях у кінематограф і повідав про свої подальші творчі плани.

"Коли я був молодшим, я займався різними речами: водив вантажівку, був механіком, навіть один час крав машини… У молодості я мріяв стати лікарем, але знав, що мені не вистачить посидючості, щоб закінчити школу. Тоді я не думав, що стану актором", – поділився Медсен.

За словами актора, багато картин, в яких він знявся, на жаль, не знайшли відгуку у глядачів. На сьогоднішній день його потаємною мрією є робота над сімейним фільмом, так як йому давно набридло грати в кримінальних стрічках, хоча вони і зробили його знаменитим. До слова, Медсен є одним з найулюбленіших акторів Квентіна Тарантіно.

«Я батько, у мене п’ятеро синів, і звичайно, я б хотів зніматися і в сімейному кіно», – зізнався виконавець. Всього фільмографія Медсена налічує близько двохсот фільмів. Найвідоміші картини з його участю – "Убий мене знову" і "Тельма і Луїза" .

Майкл Медсен на "Меридіанах Тихого" ​​(відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: